Huis verkopen Wijnegem

Wij helpen u bij het verkopen van uw huis in Wijnegem

Wilt u uw huis verkopen in Wijnegem? Kies dan voor de professionals van Sterckx en partners. Wij beschikken over vele jaren aan ervaring en hebben veel kennis van de markt. Zo doen wij bij het verkopen van uw huis in Wijnegem steeds een vrijblijvende en realistische schatting van de woning. Ook halen wij de maximale verkoopprijs uit ieder pand en zetten we door; we zijn niet voor niets geboren onderhandelaars!

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?
vraag vrijblijvend een waarde schatting aan

 

Uw huis eenvoudig verkopen bij ons kantoor in Wijnegem

Wanneer het gaat om het verkopen van uw huis of andere woning – zoals een appartement – in Wijnegem, dan contacteert u ons; wij hebben immers veel kennis van de omgeving en de markt. Als u uw huis in Wijnegem of elders – bijvoorbeeld uw appartement in Aartselaar – wilt verkopen, dan zorgen we ervoor dat er professionele foto's van de woning worden gemaakt. Ook maken wij virtuele tours door het hele gebouw, zodat geïnteresseerden de woning online alvast kunnen bekijken.

 

  • ✓ Professionele virtuele woning tour en fotografie
  • ✓ Vrijblijvende waarde schatting van uw woning
  • ✓ Erkende vastgoedmakelaar

 

Contacteer ons voor meer informatie

Als u uw woning in Wijnegem wilt verkopen, dan kiest u voor Sterckx en partners. U kunt bij ons rekenen op professionaliteit en betrouwbaarheid. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of heeft u vragen over de woningen die wij verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze kantoren in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten of Aartselaar. U bereikt ons door te bellen naar het algemene telefoonnummer 03 640 35 00 of door een e-mail te sturen naar info@sterckxenpartners.be. Wij zorgen er dan voor dat u in contact komt met het verantwoordelijke kantoor.

Alt

Contacteer ons

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.