Voor immo in Antwerpen en omgeving zit u goed bij ons


Zoekt u een woning, appartement, grond of ander immo om aan te kopen of overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige woning of ander eigendom in Antwerpen, het Waasland of een andere regio? Dan bent u bij Sterckx en partners in de juiste makelaarshanden. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, verkoop, huur of verhuring van uw eigendom. Ook doen wij een volledig vrijblijvende, maar vooral realistische schatting van uw woning.

 

Immo in Antwerpen, Deurne of een andere regio


Of het nu gaat om het verkopen van een woning in het Waasland, een appartement in Deurne of een stuk grond in Antwerpen, Aartselaar of een andere regio; wij halen de maximale verkoopprijs uit uw immo. Wij zijn geboren handelaren en zetten steeds door. Daarnaast hebben we ruime ervaring in de makelaardij én hebben we veel kennis van de markt. U kunt daarom rekenen op professionaliteit, deskundigheid en uitstekende service.

 

Het pand vooraf ontdekken met foto’s en een virtuele tour


Uiteraard zit u ook voor het kopen van immo in Antwerpen, Wijnegem of elders goed bij ons. Wij verzorgen een professionele, virtuele tour en zorgen voor mooie foto’s van het complete pand. U krijgt hierdoor een goede indruk van het huis, zodat u meteen ziet of het aan uw wensen voldoet. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gewenste woning te bezoeken.

 

Laat u voorzien van deskundig advies


Wenst u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u vragen over het verkopen van vastgoed in Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze kantoren. U vindt ons in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten of Aartselaar. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier en voorzien u van gedegen advies! Zo weet u dat u de juiste keuze maakt en binnenkort volop geniet van uw nieuwe woning of ander immo in Antwerpen, Schoten of elders! Bekijk ons overzicht en vindt uw toekomstige woning.

Alt

Uw eigendom verkopen?

Doe beroep op onze expertise!

Eigendom verkopen

Blijf op de hoogte

Wenst u er al eerste bij te zijn? Schrijf u dan vrijblijvend in.

Wij zorgen dat u ons laatste nieuw aanbod per mail krijgt.

Hou me op de hoogte