Vastgoed verkopen Antwerpen

Vastgoed verkopen in Antwerpen, Deurne of Wijnegem


Wilt u vastgoed verkopen in Antwerpen, Deurne of Wijnegem? Dan kiest u voor Sterckx en partners. Kennis en expertise zijn onze belangrijkste troef. Doordat we kantoren hebben in verschillende delen in België hebben we altijd dé experts in huis met relevante kennis van de markt en de omgeving. Daarnaast bestaat ons team uit doorwinterde onderhandelaren. We zorgen ervoor dat de maximale verkoopprijs uit uw pand wordt gehaald.

 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?
vraag vrijblijvend een waarde schatting aan
 

Uw vastgoed in Antwerpen, Deurne of Wijnegem verkopen met onze hulp


Als u uw vastgoed in Antwerpen, Deurne of Wijnegem wilt verkopen, dan komt er veel bij kijken. Het is daarom verstandig om de hulp van een expert in te schakelen. Daarom kiest u voor ons; door onze jarenlange ervaring hebben we een schat aan kennis van de markt opgedaan. Zo doen wij een vrijblijvende en vooral realistische schatting van het vastgoed dat u wilt verkopen in Antwerpen, Deurne, Wijnegem of elders. U weet op deze manier precies wat u kunt verwachten en komt niet voor verassingen te staan.

 

  • ✓ Professionele virtuele woning tour en fotografie
  • ✓ Vrijblijvende waarde schatting van uw woning
  • ✓ Erkende vastgoedmakelaar

Professionele foto’s en een virtuele tour


Naast een realistische schatting is het natuurlijk van belang dat het vastgoed dat u wilt verkopen in Antwerpen, Deurne, Wijnegem of elders op de juiste manier wordt gepresenteerd. U kunt daarom bij ons rekenen op professionele foto’s én zelfs een virtuele tour van het pand. De geïnteresseerden weten zo precies hoe het gebouw eruitziet, al voordat zij dit in het echt bezocht hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie


Heeft u interesse in het verkopen van vastgoed in Antwerpen, Deurne, Wijnegem of elders? Dan zit u goed bij Sterckx en partners met kantoren in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten en Aartselaar. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor de verkoop van uw huis of uw appartement in Schoten en nog veel meer regio’s in België. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende schatting van uw pand krijgen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 03 640 35 00 en via info@sterckxenpartners.be.

Alt