Huis verkopen Schoten

Uw huis verkopen in Schoten


Uw huis of andere woning verkopen in Schoten doet u bij Sterckx en partners! Onze makelaars beschikken over vele jaren aan ervaring in de branche. Hierdoor hebben zij veel kennis van de markt. Zo zorgen wij ervoor dat we de maximale verkoopprijs uit uw pand halen. Wij hebben dan ook geboren onderhandelaars in dienst die het onderste uit de kan halen en het pand niet snel verkopen om ervan af te zijn.

 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?
vraag vrijblijvend een waarde schatting aan
 

Uw huis verkopen in Schoten met behulp van professionele foto’s en een virtuele tour


Wat voor soort woning u ook wilt verkopen, bijvoorbeeld een huis in Schoten of een appartement in Antwerpen; er moet veel geregeld worden om dit proces goed te laten verlopen. Dit kan soms overweldigend zijn. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Geen nood, schakel onze hulp in! Als u uw woning in Schoten of elders, zoals Aartselaar of Wijnegem, wilt verkopen, dan zorgen wij voor professionele foto’s van uw huis. U kunt bij ons zelfs rekenen op een virtuele tour van uw pand! De geïnteresseerden kunnen het huis in Schoten dat u wilt verkopen eenvoudig online bekijken. Ook voor het verkopen van uw appartement of andere woning in Schoten staan wij voor u klaar.

 

  • ✓ Professionele virtuele woning tour en fotografie
  • ✓ Vrijblijvende waarde schatting van uw woning
  • ✓ Erkende vastgoedmakelaar

Kies ervoor om uw huis of andere woning in Schoten te verkopen met onze hulp


Wilt u groter of juist kleiner wonen en daarom uw huis of andere woning in Schoten verkopen? Kies dan voor onze ervaring en expertise. Wij helpen u graag verder en doen een vrijblijvende en realistische schatting van uw woning. Bel hiervoor naar het algemene telefoonnummer 03 640 35 00 of het e-mailadres info@sterckxenpartners.be. U komt dan in contact met het verantwoordelijke kantoor; wij hebben namelijk diverse kantoren in heel België. Wij zijn te vinden in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten en Aartselaar.

Alt