Appartement verkopen Antwerpen

Uw appartement in Antwerpen verkopen


Uw appartement verkopen in Antwerpen doet u met onze hulp. Sterckx en partners beschikt over vele jaren ervaring en heeft hier door een schat aan kennis opgedaan van de markt. Hierdoor doen onze makelaars geheel vrijblijvend een realistisch bod op uw pand. Ook zorgen wij ervoor dat de maximale verkoopprijs uit uw pand wordt gehaald.

 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?
vraag vrijblijvend een waarde schatting aan
 

Uw appartement verkopen in Antwerpen op professionele wijze


Wilt u uw huis of uw appartement in Antwerpen of elders – zoals in Deurne of in het Waasland – verkopen maar weet u niet goed wat de eerste stap is? Dan staan wij voor u klaar. Wij voeren niet alleen schattingen uit van uw pand, maar zorgen ook voor professionele foto’s en een virtuele tour van de woning. Geïnteresseerden hebben zo een goede indruk van de woning voordat ze deze zelfs in het echt bezocht hebben.

 

  • ✓ Professionele virtuele woning tour en fotografie
  • ✓ Vrijblijvende waarde schatting van uw woning
  • ✓ Erkende vastgoedmakelaar

Vraag naar meer informatie over onze werkzaamheden


Zo ziet u, voor hulp bij het verkopen van uw appartement in Antwerpen schakelt u onze experts in. Wij hebben kantoren in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten en Aartselaar. Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend een schatting laten maken of wenst u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons via 03 640 35 00 en via info@sterckxenpartners.be.

Alt