Huis verkopen Antwerpen

Uw huis in Antwerpen verkopen met onze hulp


Wilt u uw huis verkopen in Antwerpen? Dan kiest u voor de kennis en expertise van Sterckx en partners met kantoren in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten en Aartselaar. Wij hebben vele jaren ervaring opgedaan in de makelaardij. Hierdoor beschikken we over een schat aan kennis van de markt die we graag met u delen. Wij staan klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis in Antwerpen of elders in België!

 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?
vraag vrijblijvend een waarde schatting aan
 

Uw huis verkopen in Antwerpen met onze kennis en expertise


Uw appartement of uw huis in Antwerpen verkopen, daar komt veel bij kijken. Doe daarom beroep op onze ervaren makelaars. Zij halen de maximale vraagprijs uit uw pand, zorgen voor professionele foto’s en creëren een virtuele tour door uw pand. Personen die interesse hebben in het huis in Antwerpen dat u wilt verkopen krijgen zo een goede indruk van het pand voordat ze dit in het echt hebben bezocht.

 

  • ✓ Professionele virtuele woning tour en fotografie
  • ✓ Vrijblijvende waarde schatting van uw woning
  • ✓ Erkende vastgoedmakelaar

Laat u voorzien van meer informatie


U kunt bij ons niet alleen terecht voor het verkopen van uw huis in Antwerpen; wij staan ook voor u klaar bij de verkoop van uw woning in Wijnegem of Schoten. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u vrijblijvend een realistische schatting uit laten voeren? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie. Bel hiervoor naar 03 640 35 00 of stuur een e-mail naar info@sterckxenpartners.be.

Alt