Appartement verkopen Schoten

Hulp bij het verkopen van uw appartement in Schoten


Wanneer u uw appartement wilt verkopen in Schoten, dan wilt u er uiteraard voor zorgen dat u de hoogst mogelijke verkoopprijs ontvangt. Daarom kiest u voor Sterckx en partners! Wij hebben geboren onderhandelaren in dienst, die panden niet snel verkopen om ervan af te zijn. Onze makelaars zetten door om ervoor de zorgen dat u de hoogst mogelijke verkoopprijs binnenhaalt.

 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?
vraag vrijblijvend een waarde schatting aan
 

Uw appartement verkopen in Schoten met onze hulp

Als u uw appartement in Schoten wilt verkopen, dan komt hier veel bij kijken. Daarom is het verstandig om onze hulp in te schakelen. Zo zorgen wij ervoor dat er professionele foto’s van de woning worden gemaakt en maken we zelfs een virtuele tour van het pand. Geïnteresseerden zien dan het hele pand tijdens een professionele, online tour. Op deze manier krijgen zij een goede indruk van het appartement in Schoten dat u wilt verkopen. Bekijk ons aanbod om te zien hoe een virtuele tour eruitziet.

  • ✓ Professionele virtuele woning tour en fotografie
  • ✓ Vrijblijvende waarde schatting van uw woning
  • ✓ Erkende vastgoedmakelaar

Laat ons u helpen bij de verkoop


Onze service stopt niet bij het verkopen van uw appartement in Schoten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht als u uw huis in Antwerpen of uw appartement in het Waasland wilt verkopen. Wenst u meer informatie over onze werkzaamheden? Contacteer een van onze kantoren; u vindt ons namelijk in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten en Aartselaar. Het algemene telefoonnummer is 03 640 35 00 en het e-mailadres is info@sterckxenpartners.be.

Alt