Appartement verkopen Wijnegem

Uw appartement in Wijnegem verkopen


Wilt u uw appartement verkopen in Wijnegem? Schakel de hulp in van Sterckx en partners met kantoren in Deurne, Wijnegem, Belsele, Schoten en Aartselaar. U kunt bij ons rekenen op jarenlange ervaring en een schat aan kennis van de markt. Onze makelaren doen hun uiterste best om de maximale vraagprijs uit uw pand te halen.

 

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?
vraag vrijblijvend een waarde schatting aan
 

Uw appartement verkopen in Wijnegem met een goede eerste indruk


Als u uw appartement in Wijnegem of elders – bijvoorbeeld in Antwerpen of in Aartselaar – wilt verkopen, dan helpen wij u graag verder. Dit doen wij, naast het halen van de maximale vraagprijs uit uw pand, ook door het verzorgen van professionele foto’s van het pand. U kunt zelfs bij ons terecht voor een virtuele tour van het huis of het appartement in Wijnegem dat u gaat verkopen. De geïnteresseerden krijgen dan meteen een goede indruk van het pand!

 

  • ✓ Professionele virtuele woning tour en fotografie
  • ✓ Vrijblijvende waarde schatting van uw woning
  • ✓ Erkende vastgoedmakelaar

Ontvang meer informatie door ons te bellen of mailen


Zo ziet u, als u besluit om uw appartement in Wijnegem te verkopen, dan schakelt u onze hulp in. Bekijk ons aanbod aan appartementen om te zien hoe deze gepresenteerd worden. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij voorzien u graag van meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 03 640 35 00 of door een e-mail te sturen naar info@sterckxenpartners.be.

Alt